Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 00, info@sckr.si
 

sed 2016Vodja MIC-a Nataša Kristan Primšar, univ. dipl. inž., in predavatelj VSŠ Srećko Simović, univ. dipl. inž., sta se udeležila konference SED 2016 v okviru projekta »mhtsps« (TEMPUS), ki je bila organizirana s strani Visoke šole v Užicah, Srbija (Visoka poslovno-tehnička škola strukovnih studija) 30. 9. 2016.

Konferenca je imela naslov International Conference Higher Education in Function of Sustainable Development of Tourism in Serbia and Western Balkans.

Gospa Nataša Kristan Primšar je vodila sekcijo številka 1 in aktivno sodelovala s člankom: The development of project work at Kranj School Centre.

Gospod Srećko Simović in njegova kolegica Miroslava Jordović Pavlović, MSc, sta pripravila in predstavila prispevek z naslovom: Representation of e-communication in offer of Zlatibor as a tourist destination.

Oba sta se udeležila tudi strokovne ekskurzije, organizirane 1. 10. 2016 s strani šole gostiteljice (Visoka poslovno-tehnička škola strukovnih studija).

V času obiska sta navezala stike s partnerji v projektu »mhtsps« (TEMPUS), z gostitelji pa sta pregledala možnosti sodelovanja v prihodnje.

Konferenca Uzice  FOTOGALERIJA (Srećko Simović)

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo