Strokovna gimnazija Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 00, info@sckr.si
 

Maturantje 2018 FOTOGALERIJA (Miran Kozmus)

V sredo, 26. 9. 2018, smo se na Tehniški gimnaziji poslovili od maturantov generacije 2018. V hvaležnosti smo podoživeli naša skupna leta na ŠC Kranj. Letošnja generacija je poseben pečat pustila prav zaradi velike pripadnosti šoli, ki so jo posebej pokazali v številnih dogodkih in znamenjih ob slovesu od šole v mesecu maju.

Njihovo Iskro so mlajše generacije že razglasile za himno šole in jo na fazanovanju predale dijakom prvih letnikov.

Vsem maturantom želimo vztrajnosti in zaupanja na novih poteh življenja.

Pripravila: Romana Debeljak

V mesecu septembru se je dijak naše Strokovne gimnazije, ALJAŽ LUZNAR iz 2ga razreda udeležil Svetovnega prvenstva  v gorskih tekih, ki je bil v Andori. Bil je najmlajši udeleženec naše reprezentance in je dosegel odličen rezultat. Na spletni strani gorski teki si lahko ogledate podrobnosti, slike in njegov komentar o nastopu.

V soboto, 22.9. 2018, pa se je Aljaž udeležil tudi Državnega prvenstva v gorskih tekih (za OŠ in SŠ),  ki je potekalo v Smledniku. Povzpel se je na stopničke za zmagovalce – 2. mesto.

Bravo Aljaž, ponosni smo nate in na tvoje uspehe.

Pripravila: Simona Kert, prof. športne vzgoje

podelitev-spriceval-sm-8m V sredo, 11. 7. 2017, smo podelili spričevala splošne mature maturantom Tehniške gimnazije ŠC Kranj. V generaciji maturantov 2018 sta tudi zlata maturanta Aljaž Kolar in Nejc Primc.

Vsem maturantom in njihovim staršem iskreno čestitamo za dosežen uspeh in jih vabimo na slavnostno slovo, ki bo 27. 9. 2018, ob 17.00.

Več ...

teden-vodozeljnih-2018-01mV času od 18. – 20. junija 2018 je tehniška gimnazija organizirala  za najboljše dijake vodene oglede in delavnice. Letos smo tako najprej obiskali prognostični center Agencije RS za okolje in prostor, kjer sta dijake in spremljevalce prijazno sprejela meteorologa Brane Gregorčič in Jure Cedilnik.

Več ...

prebojniki-2018-mMestna občina Kranj je 12. 6. 2018 na prireditev Brihte Kranja povabila kranjske talente osnovnih in srednih šol. Prireditev je bila v parku gradu Khislstein.

Prireditve se je udeležila tudi ekipa dijakov ŠC Kranj. Med dijaki ŠC Kranj sta bila tudi dijaka Tehniške gimnazije Jaka Benedik, prejemnik zlatega priznanja na državnem tekmovanju iz sladkorne bolezni in Aljaž Medič, Naj dijak Tehniške gimnazije za šolsko leto 2017/18.

Zdenka Varl, ravnateljica

najbolj-zasluzni-maturanti-2018-m Na tradicionalni prireditvi Predaja ključa šole smo podelili nagrade najbolj zaslužnim maturantom Tehniške gimnazije generacije 2018.

Več ...

FOTOGALERIJA (Miran Kozmus)maturantski-sprevod

mepi FOTOGALERIJA (Domen Vilar)

V ponedeljek, 19. marca 2018, je bila ob 18. uri na Brdu pri Kranju slovesna podelitev zlatih priznanj Mednarodnega priznanja za mlade (MEPI).

Več ...

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo